MusicalMent 2015

Amb l'objectiu de sensibilitzar la població envers la salut mental, Ammame organitza una activitat lúdica per compartir i gaudir de la música, amb la col·laboració de l'Escola municipal de música Can Roig i Torres i Salut pública de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La jornada s'ha fet cada any des de 2012.

És una activitat per a un públic familiar (persones adultes i infants a partir dels 7 anys). Comença amb un taller musical participatiu per acabar amb un concert de cloenda a l'Auditori Can Roig i Torres. L'activitat és adequada tant per a les persones habituades a cantar com per a les que no ho estan.

Hi ha dos parts ben diferenciades:

  • La primera és d'assaig i de treball amb el professorat de l'Escola de Música. Es tracta de compartir, millorar conjuntament, aprendre i gaudir de la música.
  • La segona és el concert a l'Auditori amb una direcció musical, acompanyament instrumental i públic assistent.

Horari

  8.30 h Arribada i acreditació dels cantaires.

  9.30 h Tècnica vocal i assaig.

11.00 h Pausa per esmorzar.

13.30 h Concert obert al públic.

 

Inscripcions

El preu del taller és de 5 euros per participant i inclou una invitació per convidar una persona al concert de migdia. El bo d'ajut per al concert és de 3 euros. Qui vulgui pot incrementar-los com a ajut econòmic per a l'entitat.

La totalitat dels diners recaptats aniran destinats a les activitats d'Ammame.

Les persones interessades en fer el taller musical s'han d'inscriure a un formulari i abonar els 5 euros al cc 2100 0371 2301 0149 0537 incloent el nom de la persona participant i el concepte "Musicalment".